www.mamboteam.com
loffe.net
 
 
Till dig besökare på loffe.net
Skrivet av Elof Granholm   
2008-02-11 18:28
Till dig besökare på loffe.net

Under de snart tre åren som loffe.net har funnits på nätet har text- och bildmaterialet vuxit mer än beräknat. Att hålla i gång en hemsida är mycket tidskrävande och på snart tre år (1.095 d.) har det lagts ner totalt ca. 2.190 timmar eller 91 dygn/3 mån. Att jobba tre månader av 36 för en hemsida är för mycket.

Vidare har vissa artiklar väckt förfrågningar angående copyrighten och andra har tyckt att det finns för blandat material. Avsikten med det, har varit att där skulle finnas något för en och var. Sedan har det funnits en grupp som hållit på med att direkt förmedla skit åt mej.

Eftersom jag inte tänker tillbringa mina tre följande år med att upprätthålla och dagligen uppdatera min hemsida, kommer en del material att försvinna från hemsidan. Redan i detta skede har en del texter och länkar tagits bort, och de som försöker komma in på en raderad sida får endast texten:

Du har inte behörighet att visa den här sidan.
Du måste logga in.

Detta betyder att den gamla texten inte finns tillgänglig för besökaren.  Texterna finns bevarade, men de visas inte. Vidare kommer man ingen vart med att logga in. Sidan är historia! Förekommer det att en borttagen text önskas, går det att be om den via vanligt mejl.

Uppdatering kommer inte att ske dagligen, utan mera sporadiskt. Någon ny text, bild eller länk kan dyka upp någon gång - så titta in.

Besökarantalet har varit över förväntan och det vill jag tacka för.

Det är ändå så att man gör en hemsida för andra och inte för sig själv. Det har jag börjat märka efter snart tre år. Men man behöver mera tid för sig själv.

Vi syns - nu och då.

Loffe

 
 
Top! Top!