www.mamboteam.com
loffe.net
 
 
Vad gör du just nu?
Skrivet av Loffe   
2016-09-02 12:02

 

 

VAD GÖR DU JUST NU?
 
(Daglig fråga på Facebook)
 

 

Jag gjorde det just under fem minuter - läste gårdagens tryckta rubriker i ÖT. Jag gör det på så kort tid att jag räknar görandet genast som gjorde, i förfluten tid.(Enligt kaninmetoden: Vill du? Ja! Tack det var bra!) Ibland kan ögnandet dra ut på tiden så det bli sex minuter. Och efter sex så är jag helt utmattad och ser hibbar. (Vad hibbar är vet jag inte, men jag ser dem tydligt). Så vad som står i artikelns ingress och brödtext efter det har jag ingen aning om. Säkert är det någon nära anhörig som läser det och kan meddela mig. De kan ofta fråga: "Läste du om.." , och då får jag säga att nej det gjorde jag inte. Sedan får jag fråga mig vilken information jag får i slutändan av dessa mellanhänders olika tolkningar av tolkningar. Och allt det intressanta mellan raderna - inte att förglömma.
 

 

Jag trodde att då jag blir pensionär då går hela soluppgången åt till tidningsläsandet. Ibland kan ju gårdagens nyheter som läses idag gälla morgondagen. Sedan vet vi att dagens sanning kan vara morgondagens lögn, så vi hamnar hela tiden att revidera vår input. Så allt blir oberäkneligt med Put-in.
 

 

(Så om någon frågar idag vad Soini tycker om ankdammsplaskarna, så säg: vi skall vänta tills i morgon, då vet vi vad åsikten var igår. Kunde man kalla det för gårdagjämning?). Och sedan minns man inte vad man läser, men där kommer ålderdomen och räddar ens deletade 69-åriga förstånd..Hela tiden glömmer man att man glömt någonting. Tack och lov så behöver man inte någon "verksamhetsgranskningsberättelse" av förståndet vid varje årsskifte. Den största posten skulle nog bli avskrivningar. och visa ett underskott med balansen och rörliga aktiva blir mera orörliga passiva.
 

 

Nu blev det här svaret så långt att jag inte minns hur frågan var. Men kanske man får lite motion om man spolar till början! Idag skall jag börja med stretching - jag köpte ju en slangbella i södern!

 

 

 

Loffe

 

Från Facebook 19.3.2016

 

Senast uppdaterad 2016-09-02 12:15
 
 
Top! Top!