www.mamboteam.com
loffe.net
 
 
Terjärv - tre perioder 16.03.1988
Skrivet av Loffe   
2005-05-31 11:11
Ännu tycks inte de riktiga förnimmelserna av våren ha infunnit sig. Snön vräker fortfarande ned nu och då, och det är ju bra, eftersom man ännu inte är redo att lägga upp, de nyssnedtagna skidorna, på hyllan. Hittills har det blivit ett och annat hundrameterslopp på dessa “platt- fotade” laggar av 1974-års VM-modell, så nog har dammet “lagt sig”, så att säga. Däremot har det blivit flera nedfarter vid Kovasbacken. Men den sofistikerade skidteknik som inkördes senaste säsong, tycks inte infinna sig nu. Säkert blir det ännu några Kovasutflykter för egen del, liksom för många andra slalomfanatiker som har till en fin vana “ti släpp”.

De som inte åker till de lappländska fjällen eller deösterrikiska alåerna, reser i stället ned till söderns sol. Något som också snart blir aktuellt för egen del. Nu har ett “lass” solbrynta och reslystna terjärvbor nyligen kommit hem från Playa del Inglés på Gran Canaria och vilka hyss de haft för sig där kommer att avslöjas på torsdagskvällen i sparbankens klubblokal. Då kommer Alf Sandvik att visa sina videofilmer om terjärvborna på kanarieholmarna. Därför kan nu alla som redan varit dit och de som ämnar att åka dit, slopa de tidigare svenska TV-nyheterna och i stället komma och titta på värmande och välkända vyer från en av världens mest besökta holmar.

Den pensionärsträff som skulle hållas torsdagen den 17 mars i sparbankens klubblokal, framflyttas till ett senare tillfälle på grund av vissa omständigheter. Den av sparbanken arrangerade träffen kommer vid ett senare tillfälle att på prov hållas som en kvällsträff. Datumet meddelas senare genom annonsering.

Nu inkommande lördag, den 19 mars, hålls det öppet hus vid slöjdskolan. Då finns det möjlighet för en och var, från nära och fjärran, att bekanta sig med den fina och moderna skolan, och där se vad eleverna håller på med på sina lektioner. Öppet hus har tidigare anordnats vid skolan och dessa dagar har varit välbesökta. Närmare tider om denna dag framkommer genom annons i Öb.

LOFFE

Senast uppdaterad 2005-05-31 11:12
 
 
Top! Top!