www.mamboteam.com
loffe.net
 
 
Terjärv - tre perioder 06.12.1980
Skrivet av Loffe   
2005-06-02 13:51
Så har vi nödhjälpsskribenter också fått ta del av den landsomfattande arbetsnedläggelsen. Strejken har nog kanske haft den fördelen gentemot tredje part — läsaren — att tidningarna saknats. Kanske tidningarna efter det här har fått ett bättre värde. Om perioderna blir bättre eller sämre efter strejken är svårt att säga. Om vi periodskrivare får bättre för löpmetern nu efter vet jag inte, men vi kan ju låta folk tro det.

Fastän läsarna ofta “ser ned på tidningarna”, och ofta tycker att de är “assit” och utan läsvärde, fick de sig en tankeställare För mig som periodskrivare råkade strejken infalla vid den rätta tidpunkten, kanske så också för flera andra. Jag tror inte någon saknat mina “rållor” i i spalterna. Det fick man belägg för när en glad läsare försökte uppmuntra mig och sade: att mina perioder aldrig tidigare varit så bra som just under strejken.

Av våra invalda medlemmar i kommunalfullmäktige står nu Kolambys representant i tur, nämligen Boris Eugen Johannes Kolam. Han föddes den 9 maj 1947 i Terjärv, och han är ogift. Boris arbetar både som byggnadsarbetare och farmare Han är mycket intresserad av läsning och tittar ofta på tv, och då speciellt sport. Boris har suttit i fullmäktige sedan 1977, sånästa period blir hans andra. Vidare är han suppleant i idrottsnämnden. Han motiverar sitt kommunala uppdrag med att han ställt upp för sin by, Kolamby, och att man behövt en representant just därifrån. Under den kommande mandatperioden vill Boris på alla sätt arbeta för att utveckla vår kommun. Men den viktigaste frågan blir ändå placeringen av bäddplatserna, tycker Boris.

LOFFE

 
 
Top! Top!